امام خامنه‌ای: به توفیق الهی، جمهوری اسلامی در حال پیشرفت است رئیس دفتر رئیس‌جمهور: اینترنت سفید برای همه لغو می‌شود؛ حتی اعضای دولت بیاتی: دولت «نظارت» خود را بر بازار تقویت کند اسامی شهدای حادثه تروریستی لار اعلام شد پزشکیان: زین‌پس تمام صنایع آب‌بر باید صرفاً در سواحل جنوبی توسعه پیدا کنند رونمایی از سامانه جنگالی صیاد ۴ وزارت دفاع وزیر دفاع: بانوان ایرانی سامانه‌های پیچیده دفاعی می‌سازند وزیر ارتباطات: فیلترشکن‌ها به شدت شبکه را دچار مشکل کرده‌اند خبر مهم رئیس سازمان اداری استخدام / محدودیت آزمون جذب ۵۰۰ مدیر جوان حذف شد؟ درگیری سپاه با گروهک تروریستی در مرز لار زاهدان/ شهادت ۳ تن از رزمندگان قرارگاه قدس مشاور فرمانده کل سپاه: شهید فخری زاده توسط اراذل و اوباش داخلی ترور شد عارف: به باز پیکربندی جدی در نظام مدیریتی کشور نیازمندیم وزیر ارتباطات: ۸۰ درصد مردم از فیلترشکن استفاده می‌کنند معاون عملیات نیروی زمینی سپاه: در اوج آمادگی دفاعی هستیم / اجازه هیچگونه شرارتی را نخواهیم داد جزئیات سفر پزشکیان به قزاقستان و ترکمنستان

دستغیب: دیوان محاسبات نقش ویژه‌ای در ایجاد امیدآفرینی به عهده دارد

رئیس کل دیوان محاسبات با بیان اینکه باید به آینده امیدوار بود، گفت: دیوان محاسبات کشور به عنوان دستگاه نظارتی، نقشی ویژه در ایجاد امیدآفرینی را بر عهده دارد که باید برای تحقق آن تلاش کرد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۲۰ - ۲۱ بهمن ۱۴۰۱ - 2023 February 10
کد خبر: ۱۷۲۵۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛  نشست شورای بسیج دیوان محاسبات کشور، با حضور سید احمدرضا دستغیب و جمعی از دست‌اندرکاران و مسئولان پایگاه مقاومت بسیج شهید رسول عسگری برگزار شد.

 

احمدرضا دستغیب رئیس دیوان محاسبات کشور در این نشست اظهار کرد: دغدغه بسیج همواره خدمت به مردم بوده و از زمان جنگ تحمیلی تا حال حاضر که بسیجیان پیشقراول هرگونه حرکت جهادی و داوطلبانه برای کمک به محرومان و آسیب‌دیدگان هستند، این نهاد مقدس همواره در صف اول خدمتگزاری به مردم حضور داشته و به همین دلیل، در تمامی دوران آماج خشم و غضب دشمنان قسم خورده انقلاب اسلامی بوده است.

 

دستغیب با اشاره به خدمات بسیج در طول ادوار مختلف، تصریح کرد: کاهش بهای تمام شده در خدمات ارائه شده از سوی بسیج در مقایسه با سایرین، مؤید این واقعیت است که این نهاد مکتبی توانسته بدون اغراض سودمحورانه، نقش خود را در سازندگی، عمران و آبادانی کشور به احسن وجه ایفا کند.

 

وی، جایگاه بسیج در نهادی نظارتی همچون دیوان محاسبات را مهم و کلیدی دانست و تأکید کرد: بسیج دیوان محاسبات کشور می‌تواند با هم‌افزایی با پایگاه‌های بسیج در سایر نهادها و تعریف پروژه‌های مشترک، در مقوله نظارت اثرگذار و پیشگیری از وقوع تخلف در تمامی دستگاه‌های کشور، مؤثر باشد.

 

پیشنهاد همکاری پایگاه بسیج دیوان محاسبات با سامانه نظارت مردمی 198، از دیگر مواردی بود که رئیس کل دیوان محاسبات به آن اشاره و خاطرنشان کرد: استفاده از ظرفیت پایگاه بسیج دیوان محاسبات کشور در اعتبارسنجی گزارش‌های مردمی واصله به سامانه نظارتی 198، از مواردی است که منشأ اقدامات مثبت بسیاری خواهد شد.

 

دستغیب در پایان با بیان اینکه باید به آینده امیدوار بود، گفت: دیوان محاسبات کشور به عنوان دستگاه نظارتی، نقشی ویژه در ایجاد امیدآفرینی را بر عهده دارد که باید برای تحقق آن تلاش کرد.

 

گفتنی است در این نشست، رئیس، معاونین و دست‌اندرکاران پایگاه بسیج شهید رسول عسگری دیوان محاسبات، ضمن قدردانی از حضور دستغیب در این نشست صمیمانه، به ارائه گزارش از روند اقدامات انجام گرفته در مواردی همچون «برپایی صبحگاه‌های مشترک»، «برگزاری سفرهای زیارتی»، «مسابقات قرآنی»، «نمایشگاه استعدادیابی کارکنان»، «جمع‌آوری کمک‌های مردمی و اعزام جهادگر به مناطق محروم» پرداختند./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار